Monday, June 15, 2009

part 3: pertunangan nurul huda at melaka...

perfect couple

nie gambar mjlis pertunangan kazen aku nurul huda ari yg sama gak mjlis persandingan abg kerol...
sempat lh aku amek gambar bersama nurul sbgai kenagan ...ermmm tp naper dlm camare aku xder ekh gambar kazen aku lg sorang tu (kak zura) amek gambar kenangan ngn huda??? pape pun jgn jeles yerr aku amek gmbar ngn huda hahahahhaaa...
dvc scrapbook

kenangan aku,etin,pak lang n kak zura...
amboii pak alng aku berposing maut hehehheeee...

Scrapbooklove

kenangan bersama2 ngn family cik diah...

prplkises71 pretty grape vines

part 2: eye on malaysia melaka..

Photo album
dah terlanjur ke mjlis perkahwinan tu sempat lh singgah ke eye on malaysia at melaka...

best gak naik eye on malaysia mula2 excited sgt tp bler dah naik....huh tkt gak nk2 bler dah tergantung kat atas tu kn goyang2 pehhh takut gler... tgklh muka etin tu ngah ketakutan

Scrapbooklove

nie pic dlm cable eye on malaysia...
pic 1st : bey,etin n shiha pic 2nd: aku, shiha n my daddy

gambar atas nie permandangan aku amek dari atas yg petak2 putih table mkn kat eye cafe malaysia..nmpk kecik sgtkn dari jarak atas tinggi sgt2...

nie pulak permandangan tepi laut n hujung tu ader masjid aku pun x thulh nama masjid tu aper...

frame

pic atas my daddy n shiha...

amlv--My True Love


kenangan bersam2 cinta sejati aku hingga akhir hayat amin....

pic atas nie kat "eye cafe malaysia" lpak2 mkn popcorn


jemput minum semua heheheheee...Eeeee naperlh wat muka cam tu dy...mulut pnuh popcorn ekh??hahahhaaa




gamabr bersama2 sbg wat kenangan tp gambar aku jerk xder coz aku jd camareman hehehheee...

part 1: persandingan abg kerol n kak ida at melaka...

huh minggu nie aku n family berkampung kat selandar melaka...12,13 n 14 june 2009
jumaat mlm agk2 dlm 9.30pm aru sampai umh m.lang aku,lmbat smpai coz wait my daddy alik kje lmbat sgt..
sampai jerk umh m.lang tgk2 dah pnuh atok aku dr perak,cik diah,p.ngah dr jb smue dah smpai...
kat bwh aderlh serba cket gambar yg sempat aku amek sbg knangan...

pengantin di arak masuk ke pelamin untk mjlis persandingan...

pengantin bersanding serba purple...aku x thu pun theme purple kalo thu dah tntu aku pkai baju purplekn biaselh favorite kaler akulh katakan...

nie gambar atok aku (mak kpd abah aku) dr perak tengah bersalaman ngn pengantin...

Friday, June 12, 2009

luv u my dEar (hafirdaus)

Hugs Myspace Comments

special 4u my dEar...muaahhhhhh.....

melaka...

wahh bestnya minggu nie aku n family gerak ker melaka kazen aku iaitu abg herol kawin...ermm x sabar rase nya ptg nie nk ke sana..
dah tntulh jmper smue kazen2 aku hehehehee aper lg kalo dah duk beborak of courselh ngumpat2kn .....
nti isnin aku naik kjer aru aku upload gambar2 aku g melaka oky...enjoyyyy

Monday, June 8, 2009

bahagia hingga akhir hayat...

Just pink

All  About LOVE!!!!!!

Black & red

basikal baru...

sebenarnya nk update gambar nie dah lama tp xder mase bzy jerk tu yg x update lg nie aru smpat nk update...
gambar nie d'ambil masa bday party shiha 30mei2009...dier nk basikal tulh yg aku blikn untk dier..
hehehehee cantik x basikal shiha mcm sport car lg tau...
pink lagi tau sport car shiha...

suka btl shiha dpt basikal baru tgk lh tu aksi dier ..pic gelap cket coz kat luar umah n time tu mlm..

pandai tau dah anik nk turun sndr..n mcm2 gaya dier naik basikal tu...
aper pun happy birthday syg...