Tuesday, May 17, 2011

17 mei 2011 (24 thn)

17 mei 1987 - 17 mei 2011 (24thn)

17 mei 1987 ahad 7pm azan waktu maghrib lg 10 ari lg nk sambut hari raya aidilfitri...
dgn selamat lahirnya bayi dari keluarga
Suliman Ramli & Hasanah Hj Hamzah
di Hospital Sultanah Aminah JB..
bayi perempuan tunggal dari 3 org abg,,
bayi yg diberi nama
Norazela Binti Suliman..

alhamdullilah hari nie dah 24thn hidup di muka bumi ini,,
dan dh bergelar seorang isteri syukur pdmu ya allah :)
hari nie merupakan ulangthn kelahiranku,,
xada apa yg special,,

aku x mengharapkn apa2 pun cukuplah doa dari mak & abah untukku..
tQ gak pd kwn2 yg memberi ucapan & doa untukku..
semoga doa semua untukku dimakbulkn allah amin..

pada hari nie 17mei 2011
ada yg lebih special sgt dr sambut birthday nak tahu apa???

tungguuuu zila update ya... luv u all :)

Sunday, May 15, 2011

15 Mei 2011 (ahd) 100 ari dh berlalu :(


15 mei 2011 dah 100 hari berlalu arwah nenda kembali kerahmatullah..
ari nie diadakan kenduri arwah di kampung hubby di sanglang pontian..
semoga arwah atok tenang bersama penciptanya & semoga rohnya dicucuri rahmat &
di tempatkn dikalangan org2 yg beriman...
al-fatihah...

Thursday, May 12, 2011

11 bulan sudah berlalu...

12 June 2010 - 12 Mei 2011
( 11 bulan )

alhamdullilah kini dah 11 bulan zila melayari bahtera sebagai seorang isteri..
next month dh 1 tahun kami hidup bersama,, suka,duka, pahit,manis kami lalui bersama..
biaselah asam garam r/tangga kadang2 baik, kadang2 gaduh2 manja apa pun kami kena tempoh bersama2..
semoga kami kekal hingga akhir hayat & dikurniakan cahaya mata yg soleh & solehah amin...

syg cayanngggggggg abg sgt2.. muaaaaahhhh...

Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari IBU...

Selamat Hari IBU
untuk bondaku tercinta
Pn.Hasanah Binti Hj Hamzah
terima kasih atas pengorbanan mu selama ini membesar kn diriku dgn penuh kasih syg yg tidak terhingga dan berbelah bagi,,
jasamu membesarkan anak4
Norazan Suliman, Norazrin Suliman, Norazley Suliman & Norazela Suliman..

Jasamu tidak dapat ku balas hanyalah diiringi doa buatmu Semoga diberikan kesihatan yg baik, dipanjangkn usia, dimurahkan rezki & bahagia bersama2 anak4 menantu4 cucu6 & bersama suami tercinta & tersyg dunia akhirat..

xlupa juga untuk ku ucapkan Selamat Hari IBU buat MAK MERTUA ku
Pn.Noon Binti Ani
yg sudi menerima diri ini seadanya tq juga atas segalanya..

SAYANG mak & mak mertuaku Dunia & Akhirat...

Friday, May 6, 2011

Menghitung Hari...

selamat tengahari semua...

N3 kali nie "MENGHITUNG HARI"
wahhh mesti tertanya2 kn kenapa n3 mcm tu.. xkan menghitung hari nk nikah?? dh lepas :) menghitung hari nk bersalin?? xder rezki kalo x bulan may nie :(
apa lagi ya???

hah "MENGHITUNG HARI"
zila nantikan 17 may 2011
date tu gak adalah birthday zila,,
tp rasa xexcited sgt pasal birthday lg2 umor makin meningkat huhuhuuu :(
thn nie xkisah sgt pasal birthday tp ader gak plan untk buat party tggu jerklah nanti..
TAPI..............
17 may 2011 ada sesuatu yg zila nantikn & xsabar sgt

nak tahu apa????

Tungguuuuuuuuuuuuuuuuu....
next n3 zila akn update bgthu apa ya..

luv u all :)

Thursday, May 5, 2011

Congrate :)

Congrate to my kazen Suzana ahmad @ sc ana
telah selamat melahirkan baby girlz dgn normal..
selamat berpantang & xsabar nk tgk baby :)