Wednesday, July 15, 2009

anak sedare aku yg ke "6"

8 july 2009 hari rabu (15 rejab 1430H) jam 07.30pm seberat 3.4kg akk ipar aku(tinie)
selamat bersalin di hospital sultanah aminah...
selamat melahirkan baby boy..ermmm tntu happy kn dah dpt sepasang..

2nd baby boy yang comel tlh di beri nama

FARISH NAWFAL BIN NORAZLEY.. (bermaksud ahli firasat dermawan)
name FARISH yg tlh diberi oleh mak long nya (kak rose) manakala NAWFAL pndapat dari we..

1st baby NUR FASIHA SUMAIYAH BINTI NORAZLEY

nie pic bey yg amik lepas selamat bersalin

muka lepas bersalin hhehehehehee....

Monday, July 13, 2009

azhar & nurul haswanie...

wedding nie sebenarnya dah bpe bln yg lpas tp baru smlm aku dpt cd copy pic nie so xder aper nk update tu yg aku upload pic2 nie...
sajer nk share n bg kazen n aunty aku kat kedah tgk hehehheee
pelamin serba putih yg dihiasi dengan bunga putih+kuning...tp wedding nie theme oren so xder bunga oren tu yg ltk bunga kuning cunlh kan...


nie pic kedua ibu bapa & adk pengantin perempuan..

family pengantin lelaki...wahh serba oren...

nie pulak pic ratu cantik dari anak hj.hamzah...yang depan tu aunty aku dr kedah sape lg kalo bukan c.sal aku,yang belakang nya aunty aku dr kota c.endon,yang depan sebelah kanan of courselah bonda aku yang cun tu kan hehehehhehee jgn mare yer c.sal....dan yang terakhir aunty aku dr muar c.andak

penari yang dh memeriahkn mjlis...

penyampaian hamper untuk org kuat mjlis...(tukang masak)

penyanyi yang sporting sepanjang mjlis berlangsung..

Friday, July 3, 2009

* muar * umah c.andak....

saje jerk nk share pic mase on d way nk alik jb sempatlh singgah umah c.andak (adk mak aku) umhnya kt "muar"
tgk arr kat bwh nie pic aku n my hubby ngn budak2 nakal huh teruk kena buli ngn budak2 nie.. "baby,shiha,a'ah n chah"
eh cam kuranglh ank sdare aku nie saper ekh xder???
oooo hnsem boy xder "a'an"
nie pulak my hubby ngah tgk baby yg beria sgt nk dukung shiha n amik gmbar ngn shiha...
nsblh shiha tu ringan n comell hehehehe

baby tembam...
nie pic aku amik n thu x aku x bg dier pegang "kain bucuk" dier tu n kepandaian baby dier sorok kat blakang n dier tahan "kain bucuk" nya tu ngn pipi dier yg tembam tu...

pose maut n sexy dari a'ah hehheheee ngn my hubby aku ...

part 4: kereta lembu at melaka

haiii semua wahh lame btl aku x update blog ermmm xder moodlh mlz nk update...
rie nie aru rase rjin cket nk update n share ngn u all smue mse aku n family kat melaka smptlh g naik "kereta lembu"...huhuhhuuuu..
pic kat bwh nie pic along ngah tgk kereta lembu yg dier nk naik...
hanya 2 ekor lembu jerk tau tp blh bwk kita org kuat btl...1 "kereta lembu" dlm anggaran 8 org blh naik hnya RM10.00 shj...murahkn..
memandangkn ramai so knelh amik 2 kereta lembu..aku "kereta lembu" ngn k'2 aku naik ngn bey n family...mak abah aku naik "kereta lembu" ngn along aku n bdk2 nakal (ank sdare aku)

pic nie aku dalam "kereta lembu" hehheheee best sgt2 nielh seumor hdup aku dah 22thn aku naik "kereta lembu" tau...

nielh "lembu" yg bwk kita org besarkn..nie "lembu" yg bwk aku bey n family

mase nk turun tu sempatlh bey n family amik gmbar sbgai kenangan...
wahh shiha kecik2 lg dah dpt naik "kereta lembu" kn...

nie pic kak rose,mak aku n nenek aku dr perak..nie pic aru turun dr "kereta lembu"

hehehehee nie 2 ratu cantik yang x nk ketinggalan gak amik gambar ngn lmbu hahahhaaa..
tp sorg tu ratu buyut tau jgn mare...

pic abah n mak aku...
ermmm cuba tgk mak aku tu ngah tahan bau busuk biaselh bau lembukn hahhahaha..
tgk abah aku tu relax jerk tau...kn abah???sayangggg mak abah...
nie abah aku ngn nenek aku dr perak...(mak abah aku)

hah nie biaselh "pasangan bahagia" punya turn plak amik gmbar...hehheheee

last skali sebelum alik amiklh gambar kenangan bersama2 huh nielh destinasi terakhir percutian di melaka...
penat tu esoknya nk keje pulak..tp alik tu smpatlh singgah ke muar pulak bwk along aku ke umah c.andak aku...sbp katanya k.rose x pnh g
ermmm akn dtg nk ke kedah n perak pulak nk bwk "my hubby" aku tu hehehehee
tp thn depan arr pulak...bak kata aunty aku (cik sal) kne di "nikahkn" dulu aru syok nk bwk jln kn kn kn...

opsss lupa plak ermmm cun x pic nie pic shiha n bey...
jgn x thu topi tu hnya pinjam jerk tau untk amik gambar hahahhaaa aku lh nie yg amikkn gmbar...


al kisah wasalammm smpai nie jerk coretan aku tata titi tututuuuu....b'jmpe di next blog ok