Thursday, May 28, 2009

special for hafirdaus (my daDdy)


nur fasiha sumaiyah binti norazley

haiii smue...sbnrnya nk update blog nie smlm ptg tp x smpat plak aper pun x perlh..
sbnrnya nk cter pasal b'day ank sdare aku nie ank pertama bey iaitu
nur fasiha sumaiyah binti norazley @ shiha...
yg berumor 1thn
happy birthday gurlz...




Wednesday, May 27, 2009

tag lagi dr kak hazlina...


copy n paste this award to ur blog guys!

5 fakta menarik tentang pemberi award ini (kak hazlina)

  1. mummy kepada haziqah kafiah
  2. seorang yang sporting sejak pertama kali berkenalan ngan beliau
  3. meminati lagu "salju di danau rindu"coz lagu detik2 di ngurat dlu oleh daddy fia hahhahaaa
  4. seorang andaman 4time
  5. seorang yg cute sgt x sbar rasenya nk berjumpa lbh dkt

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

  1. suka membuat kek @ kuih tp kureng suka memasak
  2. x suka duduk umah memang panas kalo duk umah nk berjln jerk
  3. suka sgt shopping
  4. suka melaram n bermake-up nk2 kalo g majlis
  5. suka tgk wayang tp skang dah jarang my hubby x nk bwkkn huhuuhuuu
  6. suka bace magazine n kumpul magazine smpaikn dah penuh dlm rak
  7. byk buang masa ngadap pc melynkn blog n baca blog org
  8. sgt syg @ suka bela kucing meowww
  9. bersyukur sbp akn menjd seorg isteri x lama lg akhrnya bertemu juga dgn lelaki yg aku cr n yg blh menjaga aku dunia akhirat.
  10. seorg yang garang tp happy go lucky

Anda perlu memilih 10 penerima award

  1. kak shima mama pu3
  2. kak suzie
  3. sweet hani 82
  4. ........

Tuesday, May 26, 2009

tag dari kak hazlina...

Rules to receive this award:-
1. Woman / Lady / Girl
2. Copy this award & paste to ur blog
3. 7 reason why u proud to be a woman
sebab kenapa aku bangga jd wanita:-
  • blh bergaya dengan mcm2 fesyen pakaian terkini
  • syurga di bawah telapak kaki ku bler menjadi seorg ibu akn dtg i'allah
  • suka sgt bab2 shopping brg kita akn lbh dr brg hubby
  • akn sentiasa di hormati sbp ladies 1st..
  • kemana jerk akn di pandang @ di ngurat biasalh klbhan wanita
  • blh bermake-up
  • blh rase pregnant akn dtg hehehhee i'allah mcm mana kita berada dlm perut ibu kita

tag nie untk sape2 jerk yg baca blhlh jwb...

engku aleesya..

engku aleesya ank erra fazira...comell nya baby erra kn..
keluarga bahagia ee n ef..

Monday, May 25, 2009

nabil raihan *a'an*


happy birthday boy...

ari nie 25/05/2009 birthday ank saudare aku nielah satu2 nya putra tersyg ank along aku iaitu nabil raihan @ a'an...
genaplh 1thn ari nie a'an...

sorry syg c'ella blum sempat lg nk blikn fresent nti c'ella blikn fresent yer...
aper pun smoge a'an jd ank yg soleh dlm family n cepat membesar rajin2 belajar besar nti dan berjaya dlm idp...cayangggg a'an...

Happy Birthday

Wednesday, May 20, 2009

brooch..

cantik x brooch pemberian bakal ibu mertua aku...warna hijau lg tau heheheheee


Scrapbooklove

nielah gambar brooch yang aku dapat...10q so much makk....

Tuesday, May 19, 2009

pix cintaku cintamu...

cantik x gambar nie???aper pandangan u all smue tntg gambar nie... comment lh cket...

dvc perfect sunset reflection

nie gambar kenangan terindah aku pada 28 february 2009 sabtu...

wedding on the lake

wahhh romantic x pix nie...

Love

Wednesday, May 13, 2009

hampir tiba...

wahhh tgk tajuk jerk tntu tertnya2 aper kn...sebenarnya hampir tiba dah bday gurlz hehehehe...
bestnya dah nk 17mei ahad nie genaplh umor aku 22thn..n ari ahad sama ngn ari sebenar aku di lahirkn pd thn 1987...

nielah gambar aku sewaktu di lahirkan pd 17 mei 1987 ahad..yang diberi nama norazela suliman ngn panggilan "ella" nama aku idea dr uncle aku iaitu amir zaiddin hamzah adk kepada bonda aku yang dahulunya terlalu rapat dengan aku...
Photo Albums at WiddlyTinks.com

comell x aku masa kecik...hehehheeee

Happy Birthday Myspace Comments
mcm2 azam aku untk bday kali nie yg pertama tntulah aku dah x sabar nk jd isteri kepada hafirdaus tukimen yang akn dtg i'allah..x sgka dlm usia muda aku akn berkahwin dah yg happy nya bday kali nie aku menjd tunangan org x sgka sgt2..
aper pun tu smue ketentuan maha esa..kita hanya merancang tuhan tntukn segalanya..

aksi putera & puteri nakal...

nielah aksi2 comel nabil raihan bin norazan...comell kn nabil yang beriye2 tgn masuk mulut untk masukkn putingnya...

nie plak aksi aru angun tdoo nur fasiha sumaiyah binti norazley comellnya muka shiha aru angun tdoo tp mcm xder mood jerk shiha...

hensem nya a'an berbaju melayu dan bersongkok nk g mana tu a'an..

amboiii shiha bwk aper tu kecik2 dah pndai nk bwk keta ekh...hah manalah ibu ngn ayah shiha niekn tntu g dating tggl ank heheheheee cian shiha...

woooooo rambut curl a'an...dah besar nti tntu hensemkn a'an ngn rambut comell btl...

aper pun nielah aksi mereka yang akn sambut ulangthn yg pertama nabil raihan pd 25.05.2009 n nur fasiha sumaiyah plak pd 27.05.2009 happy birthday budak2 putera n puteri comelll...
cayang sgt u all berdua...

tat blueberry...



nielah tat blueberry yang dah lama aku mengidam nk mkn akhrnya ari nie dapat gak mkn...tp sebenarnya aku nk mkn tat custard tp dapat blueberry plak x perlah jnji tat..sedappnya byk btl aku mkn

Monday, May 11, 2009

rindunya....



rindunya.....kat my hubby coz dah 5 ari x jmpe my hubby g melaka sempena wakil jb untuk marshall jom kayuh...ermmm dah alik jb pun x jmpe lg coz asik tdoo jerk mayb pnat sgt kot ape pun cayang sgt kat daddy...muahhhhhh

Friday, May 8, 2009

happy mothers day...



nielah bonda ku tercinta happy mothers day makkkkkkkkkkkkkkkkk..............

Mother's Day Myspace Comments

Tuesday, May 5, 2009

SEMPENA HARI IBU...

Orang kata aku lahir dari perut mak.. (bukan org kata...memang betul)
Bila dahaga, yang susukan aku....mak
Bila lapar, yang suapkan aku....mak
Bila keseorangan, yang sentiasa di sampingku.. ..mak
Kata mak, perkataan pertama yang aku sebut....Mak
Bila bangun tidur, aku cari....mak
Bila nangis, orang pertama yang datang .....mak
Bila nak bermanja, aku dekati....mak
Bila nak bergesel, aku duduk sebelah....mak
Bila sedih, yang boleh memujukku hanya....mak
Bila nakal, yang memarahi aku....mak
Bila merajuk, yang memujukku cuma....mak
Bila melakukan kesalahan, yang paling cepat marah....mak
Bila takut, yang tenangkan aku.....mak
Bila nak peluk, yang aku suka peluk....mak
Aku selalu teringatkan ....mak
Bila sedih, aku mesti talipon....mak
Bila seronok, orang pertama aku nak beritahu.....mak
Bila bengang.. aku suka luah pada...mak
Bila takut, aku selalu panggil... "mmaaakkkk! "
Bila sakit, orang paling risau adalah....mak
Bila nak exam, orang paling sibuk juga....mak
Bila buat hal, yang marah aku dulu.....mak
Bila ada masalah, yang paling risau.... mak
Yang masih peluk dan cium aku sampai hari ni.. mak
Yang selalu masak makanan kegemaranku....mak
kalau balik ke kampung, yang selalu bekalkan ulam & lauk pauk.....mak
Yang selalu simpan dan kemaskan barang-barang aku....mak
Yang selalu berleter kat aku...mak
Yang selalu puji aku....mak
Yang selalu nasihat aku....mak
Bila nak kahwin..Orang pertama aku tunjuk dan rujuk.....mak

Monday, May 4, 2009

jai & wanie umah tmn universiti jb...

26 april 2009 majlis persandingan jai & wanie kat umah tmn universiti jb...
theme smue oren woooo memang geyrek ar ari tu smue dtg pkai baju oren...
cuba tgk pic bawah nie kak tinie amboii w/pun pregnant tetap mantain b'gaya ngn baju oren x kurang gak aku lah ehhehehe...cian kak tinie kne riba aku..x per kan kak ringan jerk..
pasangan dua sejoli serba putih wahh hensem btl kazen aku..
pic bawah nie bonda ku yang tercinta pn.hasanah hj hamzah bersama anakanda nya saper lg tntulah aku hehehhehee n menantu kesayangan kak tinie...

jai & wanie berarak ke pelamin yang tersergam indah ngn fresh flower theme white+oren

waduh2 my hubby pun b'baju oren gak amboiii dady asik nyanyi jerk yer...

nabila raihah,shiha n kak tinie...comell lah shiha...sama cam ibu baju yer...

bey n akak ipar kesayangan kak rose wahhh kak rose dah makin cun yer skang tetap mantain cantik w/pun dah ank 4 hehehhehee...bertambah syg lah along kat akk kn...

jai & wanie umah tmn sutera jb..

18 april 2009 majlis p'sandingan jai & wanie d'umah tman sutera jb..

kedatangan jejaka kacak taukey cd hehehehe...di apit oleh bro aku yg hensem amboii x ingat ank kat blakang ekh bey hehehehe...

theme red+white..pasangan dua sejoli..

gambar kenangan aku n kazen2 n uncle aunty aku..
ella n shiha comell x shiha...

amboii kat bawah nie sempat b'posing lg yer...