Monday, May 4, 2009

jai & wanie umah tmn universiti jb...

26 april 2009 majlis persandingan jai & wanie kat umah tmn universiti jb...
theme smue oren woooo memang geyrek ar ari tu smue dtg pkai baju oren...
cuba tgk pic bawah nie kak tinie amboii w/pun pregnant tetap mantain b'gaya ngn baju oren x kurang gak aku lah ehhehehe...cian kak tinie kne riba aku..x per kan kak ringan jerk..
pasangan dua sejoli serba putih wahh hensem btl kazen aku..
pic bawah nie bonda ku yang tercinta pn.hasanah hj hamzah bersama anakanda nya saper lg tntulah aku hehehhehee n menantu kesayangan kak tinie...

jai & wanie berarak ke pelamin yang tersergam indah ngn fresh flower theme white+oren

waduh2 my hubby pun b'baju oren gak amboiii dady asik nyanyi jerk yer...

nabila raihah,shiha n kak tinie...comell lah shiha...sama cam ibu baju yer...

bey n akak ipar kesayangan kak rose wahhh kak rose dah makin cun yer skang tetap mantain cantik w/pun dah ank 4 hehehhehee...bertambah syg lah along kat akk kn...