Saturday, October 3, 2009

Teknik Rebonding...

teknik rebonding...hehehheeee...
slalunya aku wat treatment rambut before raye tp memandangkn thn nie bzy so after raye aru wat hahhahaaaa..
sementare tggu treatment tu sempatlh aku snap pic sndr..




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaaaaaaaaaaaaa nielh hasilnya...
heheheheeee cam kelakarkn rambut depan aku...lain aku swoh potong lain plak org tu potongkn...
tu yg muke cam sedih jerk hahhahhaaaaaa

Thursday, October 1, 2009

SC COLLECTION at PANDAN CITY...

haiii...sajer nk share story mase bln pose..pas aku kne chicken-pox aku DIBERHENTIKN KEJE!!!!!
so start bln pose aderlh jugak job yg aku dpt tlg kazen aku kat pandan city jb...
kazen aku bukak bisnes jeans,kuih raye,t-shirt,kasut dll...
ermm xderlh aku bosan n tension kn xder income so aku tlg2 tu aderlh gak yg mahhhsukkk kn heheheheeee...
tp lepak arr kul 4pm aku dah kuar g kedai n alik umah kul 4am kdg2 lmbat arr truz g sahur..


pic kat ats nie pic aku n my fiance..kat SC COLLECTION..
time nie dah nk dekat2 raye my fiance tlg jap coz x ckup staff...

pic aku n Yazid AF time tu yazid n family g shopping raye kot..
aku x nmpk pun yazid tp my fiance yg nmpk...
so der kesempatan tu yg amik skali pic ngn yazid...



my fiance n Yazid AF..ermmm simple jerkkn Yazid nie...


pic aku n Noor staff k.ana...

my kazen (shidah) n Noor..

noor,aku n shidah

time mlm raye semua pkai baju kaler hitam..tp dapat amik pic kami bertiga jerk...hehehheeeee