Thursday, October 1, 2009

SC COLLECTION at PANDAN CITY...

haiii...sajer nk share story mase bln pose..pas aku kne chicken-pox aku DIBERHENTIKN KEJE!!!!!
so start bln pose aderlh jugak job yg aku dpt tlg kazen aku kat pandan city jb...
kazen aku bukak bisnes jeans,kuih raye,t-shirt,kasut dll...
ermm xderlh aku bosan n tension kn xder income so aku tlg2 tu aderlh gak yg mahhhsukkk kn heheheheeee...
tp lepak arr kul 4pm aku dah kuar g kedai n alik umah kul 4am kdg2 lmbat arr truz g sahur..


pic kat ats nie pic aku n my fiance..kat SC COLLECTION..
time nie dah nk dekat2 raye my fiance tlg jap coz x ckup staff...

pic aku n Yazid AF time tu yazid n family g shopping raye kot..
aku x nmpk pun yazid tp my fiance yg nmpk...
so der kesempatan tu yg amik skali pic ngn yazid...



my fiance n Yazid AF..ermmm simple jerkkn Yazid nie...


pic aku n Noor staff k.ana...

my kazen (shidah) n Noor..

noor,aku n shidah

time mlm raye semua pkai baju kaler hitam..tp dapat amik pic kami bertiga jerk...hehehheeeee

No comments: