Wednesday, September 23, 2009

Hari Raya Pertama....

haiiii smue salam aidilfitri...
sorry lmbat update blog biaselh bzy cket bln pose nie...
lpaz aku d'berhentikn kjer sblom pose aku jarang lh on9 nk update blog lglh mlz rasenya...
raye thn nie xdpt aku pulang ke kampong halaman (perak) memandangkn bajet kurang coz x kjer n nk saving untk mjlis lg hehehheeee x perlh yg pntg aku bersyukur thn nie msh dapat beraye lg ngn org2 tersayang...
raye thn nie aku x kemaner ader kat jb jerk..nasiblh mlm raye bey ader alik umh so xderlh sunyi sgtkn..
along aku dah bertolak alik ke perak..tp x syoknya mlm raye aku kne kjer kat
SC COLLECTION mlm tu kne kjer coz nk lelong semua brg2...
aderlh cket pic yg dpt aku amik mase raye pertama tu tp x byk aku mlz n bykkn aku tdoo jerk raye tu maklomlh mlm raye aku alik umh kul 6am...mane x nya ngantok glerr..


nie pic aku n my fiance pg tu ngntok2 pun bgun gak g umah my fiance coz nk amik gambar same2 hehehheeee...pink kaler lg tau hahahahaaa...


pic aku ngn bonda ku tersayang..tp pic ayahanda ku tercinta xder coz time nie kat umah tinie (akk iparku) abah mase tu dah masuk keta nk alik... cantikkn bgroundnya..

bey n family serba oren..

along n family purple kaler lg tau nie pic along kat perak...

1 comment:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

aunty zila .. nak wet raye....