Friday, April 24, 2009

tag dr kak hazlina...

aduiiii kne tag lah ngn kak ina...
Rules:Upload picture yang anda gemari dan jawab soalan di bawah:-

kenapa anda suka gambar di bawah nie???



1st pix masa mula2 aku kenal g minum kat TATS CAFE hehehehee...detik2 pengenalan lah katakn ....

2nd pic aku suka sebab aku dah menjadi tunangan hafirdaus...hari paling bersejarah dlm hidup 28 february 2009...

bila kali terakhir mkn pizza?

ermmm xslh aku thn lepas lama dah x mkn pizza tu pun thn lepas mkn kat ofiz mmbr kebetulan catalog smpai tu yg trus order...

lagu terakhir yg anda dengar?

semalam lagu titian hasrat nyanyian samudera...tu pun my hubby bgthu lgu tu best tu yg dengar..

apa yg anda buat selain tag nie?

ermmm lyn ym..x pun lyn coment2 fs..n check email

selain name sndr anda suka dipanggil name aper?

x suka kot coz name sndr lg best..mmbr2 pggl ZILA..family pggl ELLA...tp my hubby pggl MUMMY hheheheeee..

54487-150-722E9D62348B5832BEAAAE9205CD57EA